Csomagolási és szállítási szolgáltatás Budapesten​​

baffo
mail boxes-min

Belföldi szállítás

Szállítson bármilyen árut Magyarország bármely pontjára. Az MBE belföldi szállítási szolgáltatása egész Budapesten és a környező településeken is elérhető. Soha ne érje be kevesebbel, mint a mindenkori legjobb ajánlat!

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítási szolgáltatás Budapestről a világ bármely pontjára soha nem volt egyszerűbb. Az MBE a legjobb futárcégekkel fogja Önt összehozni.

Poggyászlogisztika

Az MBE poggyászlogisztikai szolgáltatásával megkímélheti magát a tetemes légitársasági poggyászdíjaktól és a nehéz és kellemetlen árucikkek utaztatásával járó kényelmetlenségektől.

MBE SafeValue

Biztosítsa teljeskörűen a küldött áruk tényleges dologi értékét, a csomagolás és küldés árával együtt az MBE SafeValue szolgáltatásával!

Import

Gondoskodjon róla, hogy szállítmánya megfelel a rendeltetési ország összes vámszabályának. Az MBE Import segít az áruk Magyarországra való behozatalában, illetve az országból való kivitelében.

logistics-min

Raklapok szállítása

Az áruk szakszerű rakodása raklapra, majd kiszállítása belföldön vagy a világ bármely részére, az MBE budapesti speciális raklapszállítási szolgáltatásával.

Szakszerű csomagolás

Legyen az összes áruja és terméke szakszerűen, biztonságosan becsomagolva, szállításra készen, az MBE budapesti csomagolási szolgáltatásának igénybevételével.

Borszállítás

Használja az MBE budapesti borszállítási szolgáltatását, és mi még a legértékesebb évjáratokat is biztonságban és sérülés nélkül eljuttatjuk rendeltetési helyükre.

Gyakori kérdések

Szeretne többet megtudni az MBE csomagolási és szállítási szolgáltatásairól? Nézze meg a szállítási tevékenységgel összefüggően gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat – vagy bármikor keressen meg bennünket kérdéseivel.

Keresse fel a helyi MBE Központot, és juttassa el a csomagját a világ bármely pontjára. Az MBE Szállítás és Csomagolás az Ön komplex szolgáltatója Budapesten.

A küldeményeket a legújabb anyagokat felhasználva, biztonságosan csomagoljuk. Biztos lehet benne, hogy bárhová is szeretné küldeni a csomagját, a lehető legjobb ajánlatot fogja kapni a szállításra…

Bízza termékét egy professzionális szolgáltatóra. Speciális fából készült konténerek borokhoz… Rendkívüli méretek a hangszerek vagy műalkotások számára… Kemény kartondobozok mindenféle termékhez, ajándékhoz és még sok minden máshoz… Nem számít, mi a küldemény, a helyi MBE Központ logisztikai szakemberei tudják, hogyan kell biztonságosan eljuttatni oda.

A legjobb ár-érték arányú szállítási szolgáltatás. Expressz futárral szeretné küldeni csomagját? Esetleg szárazföldön, levegőben, majd tengeren kellene a küldeményt szállítani? Az MBE az összes vezető hazai és nemzetközi csomagküldő és futár céggel kapcsolatban áll. Mindig azt a futárt bízzuk meg a feladattal, amelyik a legjobban megfelel a meghatározott költségkeretnek és a kívánt szállítási menetrendnek.

Biztosítsa szállítmányát az MBE SafeValue igénybevételével! Biztosítsa az áruk értékét és elküldésük költségét az MBE kényelmes SafeValue szállítási biztosításával!

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!