Belföldi csomagküldés egyszerűen az MBE-vel !

baffo

Soha könnyebb nem volt, Magyarországon belül a csomagküldés. Próbálja ki az MBE szolgáltatásait Budapesten már 3 helyszínen !

Az MBE Budapest legkedvezőbb árú belföldi szállítási szolgáltatója

Rendszeresen, időszakosan, esetleg egyszeri alkalommal szeretne csomagot küldeni? Vegye igénybe az MBE budapesti szállítási szolgáltatását! Küldeményét eljuttatjuk Magyarország bármely pontjára, a költségkeretének legmegfelelőbb futárral.

Sosem volt még ilyen egyszerű egy csomag biztonságos célba juttatása – legyen az akármilyen méretű, típusú, bármilyen célállomással.

A legjobb ajánlatot garantáljuk belföldi szállítási szolgáltatására.

Melyik futár a legmegfelelőbb a szállításhoz? Az MBE elvégzi az összehasonlítást, hogy Önnek ne kelljen. Összevetjük a költségkeretet, a csomag típusát és a szállítás kívánt határidejét a rendszerünkben található összes hazai futárcéggel.

Házhoz megyünk a csomagjáért!

Nem szükséges a csomagot a helyi MBE Központba szállítania; érte megyünk otthonába, vagy cége címére - az Ön által megadott időpontban. Számos ügyfelünk él ezzel a lehetőséggel, így közvetlenül tudják eljuttatni a szállítmányt címzettjeiknek.

Bármikor ellenőrizheti, hogy éppen hol jár a csomagja.

Töltse le az MBE alkalmazását, vagy válasszon másik nyomkövetési opciót, hogy mindig pontosan tudja, merre jár a csomagja!

Állítsa be a stresszmentes szállítási értesítést!

Ezáltal pontosan megtudhatja, hogy árui mikor érkeztek meg a címzettekhez - SMS-ben, e-mailben vagy akár telefonon!

Állítson be egyszerű összefoglalót rendszeres szállítmányairól!

Első számú logisztikai partnereként tekint ránk? Világszerte számos vállalat kap rendszeres értesítéseket havi számlázással az MBE által nyújtott összes szállítási szolgáltatásról. Ez lehetővé teszi mind az alkalmi, mind a rendszeres szállítmányainak egyszerű kezelését, még a legeltérőbb menetrendek szerint is.

Állítsa be a stresszmentes szállítási értesítést! Tudja meg pontosan, hogy az árui mikor érkeztek meg a címzettekhez, akár SMS-ben, e-mailben vagy telefonon!

Állítson be egyszerű összefoglalót rendszeres szállítmányairól! Első számú logisztikai partnereként tekint ránk? Világszerte rengeteg vállalat kap rendszeres értesítéseket az MBE által nyújtott összes szállítási szolgáltatásról, havi számlázással. Könnyű lesz egyszerre kezelni mind az alkalmi, mind a rendszeres szállítmányait a legkülönbözőbb menetrendek szerint is.

Miért válasszon minket?

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közelében, ezért megrendeléseit gyorsan teljesítjük.

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, a futár-szolgáltatás, így rövid határidőkkel dolgozunk

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő. Átadás előtt minden
általunk készített anyag minőségellenőrzésen megy keresztül.

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek
óta működik - biztosíthatjuk, hogy megbízhat
ebben a jól ismert,
nemzetközi márkában.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!