Expressz
Dokumentum küldés!

baffo

Akár másnapra Europán belül, vagy 3 nap alatt a világ bármely pontjára.

A legjobb áron.

 

Expressz dokumentumok feladása világ bármely pontjára

Adjon fel bármilyen dokumentumot, levelet, útlevelet, vagy hivatalos iratot sürgősséggel az MBE-vel. Akár másnapra kézbesítjük küldeményét. Mindig a meghatározott költségkeretnek és a kívánt szállítási menetrendnek legmegfelelőbb futárt bízzuk meg a feladattal.

Az MBE bármely méretű vállalat számára a világ minden országába stresszmentes nemzetközi szállítást biztosít. Segítünk a vállalkozásoknak, hogy gördülékenyen menjen a szállítmányaik ügyfeleikhez való eljuttatása, a beszállítóiktól történő beérkeztetés, illetve számos további logisztikai feladat.

Akárhová küldi levelét, akármi legyen is az, az MBE célba juttatja!

Dokumentum, levél bármely célállomásra.

Világ bármely pontjára: Afrikába, Óceániába, Észak-, Dél- és Közép-Amerikába vagy Európa valamelyik országába – az EU-n belül vagy kívül.

Legjobb áron akár magánszemélyeknek is !

Legversenyképesebb áron, gazdaságosan tudunk küldeményét feladni úgy, hogy az a leggyorsabban kézbesítésre kerüljön. Arra kell csak oda figyelnünk, hogy a küldeménye 500 g alati súlyban maradjon.

Garantált kézbesítés !

Kérjen átvételi elismervényt kézbesítéskor! Sok esetben előfordul, hogy küldeménye nem a megfelelő kezekbe kerül. Ez kiemelten fontos abban az esetben, ha küldemény érzékeny dokumentumokat tartalmas, vagy meg szeretne bizonyosodni arról, hogy tényleges a címzett veszi át a küldeményt.

Érték nélküli dokumentum.

Az expressz dokumentum feladásakor pár fontos dologra oda kell figyelni. Minden olyan dokumentumot, levelet, kártyát, SIM kártyát stb., ami nem képvisel értéket lehet küldeni. Amennyiben kérdése lenne kérem keresse kollégáinkat.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!