MBE Import

baffo

Legyen konténeres vagy gyűjtő import szállítás. nekünk nem okoz gondot.

A vámon való átjutás egyszerű módja

Vásároljon termékeket, anyagokat vagy alkatrészeket külföldről, olyan egyszerűen, mintha csak a szomszéd utcában levő cégtől venné. Az MBE Import segít az összes vámszabály betartásában, amikor árut szállít be – vagy visz ki Magyarországról.

Adjon fel küldeményeket a világ szinte bármely országába - vagy országából!

Akár európai, az EU-n belüli vagy azon kívüli országról, akár afrikai, amerikai, ázsiai óceániai országról legyen szó, akárhonnan vagy akárhova szállítana, az MBE Import megkönnyíti azt.

Rendeljen tranzitot bármilyen árura!

A legújabb eBay vagy online aukciós vásárlástól, egészen a vállalata által értékesített termékek bármelyikéig, ez az a szolgáltatás, amellyel akármilyen típusú terméket exportálhat és importálhat egyszeri alkalommal, rendszeresen, vagy időszakosan.

Igényeljen a szállítmány minden részletére kiterjedő szolgáltatást!

A legtörékenyebb tárgyainak biztonságos csomagolásától a legjobb szállító kiválasztásán át az összes import- és exportdokumentum megszervezéséig mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az úticélt - a többit mi intézzük!

Áruk online eladása és szállítása nemzetközi címekre.

Az MBE Import-ot világszerte használják vállalatok nemzetközi értékesítésük teljes logisztikájának kezelésére. Töltse le az MBE e-link bővítményét, és férjen hozzá egyszerűen többek között az értesítésekhez és megrendelésekhez a saját e-kereskedelmi platformjáról!

Globális hálózat, helyi ügyek megoldása!

Az MBE logisztikai szakemberei elvégzik a szükséges helyi feladatokat szinte minden régióban - ahova vagy ahonnan szállíttatna. A világ több mint 35 országában található MBE központokkal közreműködésben gyakran mi magunk gyűjtjük be az árut a beszállítótól, majd előkészítjük, csomagoljuk és szállítjuk őket.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!