Nemzetközi
Csomagküldés!

baffo

A világ bármely pontjára elszállítjuk csomagodat 

vagy akár kérheted a 2600 üzletünk egyikébe!

Nemzetközi szállítás Budapestről a világ bármely pontjára

Adjon fel bármilyen küldeményt (árut, terméket, dokumentumokat) és bízza az MBE-re a szállítmányozást – Budapest és a világ bármely pontja között! Mindig a meghatározott költségkeretnek és a kívánt szállítási menetrendnek legmegfelelőbb futárt bízzuk meg a feladattal.

Az MBE bármely méretű vállalat számára a világ minden országába stresszmentes nemzetközi szállítást biztosít. Segítünk a vállalkozásoknak, hogy gördülékenyen menjen a szállítmányaik ügyfeleikhez való eljuttatása, a beszállítóiktól történő beérkeztetés, illetve számos további logisztikai feladat.

Akárhová küldi csomagját, akármi legyen is az, az MBE célba juttatja!

Csomagküldés bármely célállomásra.

Szállítás a világ bármely pontjára: Afrikába, Óceániába, Észak-, Dél- és Közép-Amerikába vagy Európa valamelyik országába – az EU-n belül vagy kívül.

Igényeljen professzionális csomagolást, hogy mindent biztonságban tudjon!

Válassza az MBE csomagolás és küldés-, vagy a szabványos csomagolási szolgáltatásunkat nemzetközi szállítás keretében is.

Maradjon az Ön által meghatározott költségkereten belül!

A szállítmányt mindig a legcélszerűbb futárcégen keresztül küldjük. A legjobb ajánlat függvényében akár multimodális szállítási lehetőségeket, expressz futárokat, vagy ezek egyedülálló kombinációját is megszervezzük.

Állítson be egy értesítést a rendszeres nemzetközi szállítási szolgáltatásaira!

Válasszon minket logisztikai partnerének! Csatlakozzon ahhoz a világszerte több száz vállalathoz, akik az MBE-vel alkalmi és rendszeres szállításokat szerveznek; továbbá egyértelmű jelentéseket és havi számlázást is kapnak.

Segítség áruimport és export esetén.

Az MBE import segít a különböző államok esetenként bonyolult export- és importszabályainak való megfelelésben. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az úticélt, mi pedig gondoskodunk arról, hogy árui minden vámvizsgálathoz szükséges dokumentummal rendelkezzenek.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!