Raklapszállítási szolgáltatás Budapesten​

baffo

Legyen szó teljes rakományról vagy egy raklap mennyiségről az MBE megoldja szállítási igényét !

A raklapszállítási szolgáltatás Budapesten globális rakodást és szállítást biztosít.

Elsőként a logisztikai szakemberek a raklapra rakodják az árukat, majd ezután bármilyen helyi – vagy a Föld távolabbi pontján fekvő – célhelyre kiszállítják őket. Az MBE budapesti raklapszállítási szolgáltatása bármilyen méretű vállalat számára ideális.

A raklapkezelést és rakodást szakértők végzik.

Raklapszállítási szolgáltatását logisztikai szakemberek koordinálják és bonyolítják. Tudják, hogyan kell fel- és lerakodni, kezelni a raktárterületet, és minden egyebet, ami még fontos lehet. Az Ön árui a lehető legjobb kezekben lesznek.

A legjobb ajánlat a legideálisabb szállítótól.

A legköltséghatékonyabb módszer lehet a raklapok légi, vasúti, közúti vagy tengeri szállítása; esetleg a fentiek együttes kombinációja. Az MBE minden lehetséges összehasonlítást elvégez Ön helyett. Magyarország és a világ vezető fuvarozóival régóta fennálló kapcsolatunk biztosítja, hogy mindig az Önnek legmegfelelőbb módon szállítsuk ki raklapjait.

Rendelje a begyűjtést az ajtajához.

Egyszerűen válasszon egy címet, és mi bárhová megszervezzük a szállítást.

A küldemény nyomon követése és szállítási értesítések beállítása.

Töltse le az MBE alkalmazást, vagy válasszon másik nyomkövetési vagy szállítási értesítési módot, hogy mindig pontosan tudja, éppen hol jár az áruja!

Válassza a rendszeres tájékoztatást a folyamatos szolgáltatásaihoz!

Világszerte számos vállalat veszi igénybe az MBE raklapszállítási szolgáltatását mindennapi logisztikai megoldásai részeként. Könnyen beállítható a havi számlázás, a rendszeres tájékoztatás, továbbá egyéb szolgáltatás is, akár alkalmanként, akár rendszeresen veszi igénybe szolgáltatásunkat.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!