Poggyászszállítás és költöztetés

baffo.png

Segítünk elküldeni bőröndjét a világ bármely pontjára, vagy akár az egész háztartását, ha költözik!

Poggyászlogisztika Budapesten – Küldje előre csomagjait

Kerülje a légitársasági díjakat, takarítson meg pénzt és utazzon kevés csomaggal! Vegye igénybe az MBE segítségét a poggyászlogisztikában Budapesten! Utazzon a Liszt Ferenc nemzetközi vagy bármely más magyarországi repülőterére vagy repülőteréről, miután a poggyászát a címén már felvettük, becsomagoltuk és előre küldtük e praktikus szolgáltatás segítségével.

Együtt kell utaznia sílécével, golfütőivel, hódeszkájával vagy kerékpárjával? Vagy elegendő csak a ruhatár arányos részét magával vinnie?

Az MBE megoldja poggyászlogisztikai problémáit…

Kerülje a túlsúlyt!

Tudjuk, hogy bőven elég a kézipoggyászával bajlódnia. Segítünk a nehéz vagy kényelmetlen tárgyak eljuttatásában a világon bárhova, gond nélkül.

Szokásos poggyászán kívül szörfdeszkákat, kerékpárokat, vagy bármi mást is elküldhet!

Bármi legyen az, mi célba juttattjuk. Az összes vezető magyar és nemzetközi szállítócéggel partneri kapcsolatban vagyunk, így mindig biztosítjuk Önnek a legjobb ár-érték arányt és szállítási időt.

Biztosítsa áruit az MBE SafeValuekel!

Biztosítsa áruinak teljes dologi értékét – plusz a csomagolási és szállítási költségeket, egészen a célállomásig! Az MBE SafeValue a legfőbb szállítási biztosítás.

Professzionális csomagolás.

Nyugodt lehet afelől, hogy minden feladott tárgy biztonságban megérkezik. Logisztikai szakembereink számos erős, speciális csomagolóanyagot ismernek, amelyekkel pont ezt a célt szolgálják.

Nem kell a bőröndjeire várnia a repülőtéren.

Elege van a csomagszállító szalag melletti várakozásból? Nem lesz rá szüksége. A táskáit és poggyászát pontosan oda tudjuk leszállítani, ahová Ön szeretné.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!