Csomagolási
szolgáltatás

baffo

Legyen szó akár porcelánról, laptop vagy festményről csapatunk szakszerűen becsomagolja.

Szakszerű csomagolási szolgáltatás Budapesten – áruk küldése, biztonságosan

Csatlakozzon egy globális céges hálózathoz – ha árut küldene Budapestről a világ bármely pontjára, használja az MBE szakszerű csomagolási szolgáltatását!

Árui biztonságban, sérülésmentesen érkeznek meg a címzettekhez, ugyanis szakemberek csomagolják őket. Semmit nem bízunk a véletlenre, erről a jelenleg létező legellenállóbb csomagolóanyagok gondoskodnak.

Bízza a csomagolást logisztikai szakértőkre!

Az MBE szakemberei átfogó képzéssel és tapasztalattal rendelkeznek annak biztosítása érdekében, hogy a legkülönbözőbb méretű csomagok is túléljék az árutovábbítás nehézségeit a földi, légi és tengeri szállítás során.

Átvesszük Öntől a legkörülményesebb eljárásokat!

Vállalatok Magyarországon és a világ minden táján ismerik és igénybe veszik az MBE csomagolási szolgáltatását. Ezáltal időt és pénzt takarítanak meg, ami lehetővé teszi az elsődleges szolgáltatásaikra való fókuszálást. Irányítsa az üzlet azon részét, amelynek Ön a szakértője; és bízza ránk a mindennapi, de mégis létfontosságú folyamatokat, amelyben mi vagyunk profik!

Biztonságos csomagolóanyagok és speciális tartályok.

Antik bútorokat küldene? Elektronikai vagy műszaki cikket? Bort? Sporteszközt? Bármilyen küldeményről legyen is szó, különleges anyaggal csomagoljuk be, hogy megvédje azt az utazás során.

A sérülés esélyének minimalizálása.

A szakszerűen becsomagolt küldemény az ügyfél elégedettségét is növeli. Ugyanakkor azt is lehetővé teszi, hogy a cikkek biztonságban és sérülésmentesen érkezzenek meg rendeltetési helyükre.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!