Bor Szállítás Magyarországról

baffo.png

Dr. Bodri István, a szekszárdi Bodri Pincészet

tulajdonosának ajánlásával ! 

Borszállítás Magyarországról a Világ bármely pontjára.

A borszállítás Budapest és a világ bármely más helyszíne között sajátos logisztikai problémákat vet fel. A palackok sérülékenyek, és az importra és az exportra vonatkozó különleges szabályokat is be kell tartani.

Az MBE borszállítási szolgáltatása leveszi a terhet a válláról, még akkor is, ha az Egyesült Államok bonyolultabb behozatali szabályait kell figyelembe vennie. A szállítmányozás minden részfeladatát elvégezzük, amire Önnek szüksége lehet – legyen szó egyetlen palack szállításától kezdve egészen a szokásos nagyszabású kereskedelmi célú szállítmányokig…

Bor szállítása, üzleti célból vagy személyes használatra!

Étterme van? Borász, termelő vagy nagykereskedő? Talán sommelier vagy egyszerűen egy borgyűjtő, esetleg rendezvényszervező? Bármi is legyen az oka a bor szállításának, mi a mennyiségtől függetlenül megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb szállítót.

Bízza ránk borának kivitelét és behozatalát világszerte!

Miért ne intézzük mi a papírmunkát? Az EU-n belüli és azon kívüli európai országoktól kezdve, a világ bármely táján lévő országokig, eljuttatjuk a bort a címzetthez, ügyelve arra, hogy Ön meg tudjon felelni az indulási és érkezési hely hatóságai által előírt vámkövetelményeknek.

Kérje árui szakszerű csomagolását a küldés előtt!

A legjobb minőségű fa- és polisztirol csomagolóanyagokat használjuk, emellett számos más csomagolási lehetőséget is kínálunk. Mindezt azért tesszük, hogy a bor mindig odaérjen rendeltetési helyére, teljes biztonságban.

A legjobb ajánlat az érték és a kényelem terén.

Az MBE elvégez az minden összehasonlító elemzést Ön helyett. Szárazföldön, tengeren, levegőben vagy ezek kombinációjában szállítunk árut, bármi legyen is a költségkerete és a szállítás kívánt határideje.

Különleges támogatás személyes használatra történő borszállításhoz az Egyesült Államokban.

Könnyen megfelelhet az egyedülálló amerikai törvényeknek, amelyek kizárólag személyes használatra történő borszállítás esetén az adókra és a vámokra vonatkoznak, ha az MBE gondoskodik az Ön szállítmányáról.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!