Váltsd valóra vállalkozásoddal kapcsolatos álmaid!

baffo

Nagyszerű üzleti lehetőséget kínál Neked az MBE franchise partneri együttműködés!

MBE megoldások

shipping

Csomagolás és szállítás

Az MBE Budapest professzionális csomagoló szolgáltatásokat nyújt, aminek köszönhetően garantálni tudjuk, hogy a csomagok tökéletes állapotban, sérülésmentesen érkeznek meg a címzetthez.

Nyomtatás

Budapesten élsz és nyomtatni szeretnél? Akkor az MBE a jó megoldás! Nálunk mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő formátumot, ráadásul a határidőkkel és a nyomtatott kiadványok minőségével sem lesz gond.

Grafikai
tervezés

Kreatív, figyelemfelkeltő grafikai anyag kell? Vagy teljes arculattervezés?Fordulj hozzánk bizalommal, akár ötletről, akár kivitelezésről, akár kisebb finomhangolásról van szó! Pörgesd fel a vállalkozásod ezzel is!

Postafiók

Valódi utca-házszám jellegű címmel rendelkező postafiókok? Igen! Az MBE Budapesttel ez is lehetséges. De mondunk jobbat is! Rajtunk keresztül lehetőség van ajánlott levélküldésre vagy direkt mail kampányok indítására is. Élj vele!

Kiskereskedelmi logisztika

Időt, pénzt és az adminisztráció elvégzésére fordított erőforrásokat takarítunk meg. Több időd lesz a vállalkozásodra és magadra. Ez hogy hangzik? Bízd az MBE Budapestre kiskereskedelmi logisztikai igényeid!

Miért érdemes franchise partneri együttműködési megállapodást kötni velünk vagyis az MBE-vel?

Bevált üzleti rendszerünk van Magyarországon és világszerte

Tapasztalt márkavezetésünk Téged is erősít majd

Sokoldalú bevételi modellünk van

Globális franchise hálózat vagyunk – regionális konferenciákkal és találkozókkal

Értékes know-how-t adunk üzleti bevételeid növeléséhez

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos képzés és támogatás mellett

25 év tapasztalat

Miért az MBE a tökéletes választás?

Az MBE páratlan támogatást kínál franchise partnereinek, amelyet a kiválóságra való törekvés és a partnerek sikere iránti teljes elkötelezettség határoz meg. Több évtizede működő, tökéletesre csiszolt franchise modelt kínálunk, az élet bármely területén is működjön vállalkozásod!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha…

Ha új karrierbe vágnál bele

Vedd kezedbe a jövőd felett az irányítást az MBE bevált üzleti modelljének segítségével!  Alacsony indulási kockázat, garantált folyamatos támogatás, azért, hogy velünk együtt Te is sikeres legyél!

Szeretnél csatlakozni egy dinamikus iparághoz

Mivel egyre nagyobb a szolgáltatásaink iránti kereslet, folyamatosan megújítunk azokat. Most Te is részese lehetsz ennek az izgalmas utazásnak!

Szeretsz segíteni az embereknek abban, hogy megoldást találjanak a problémáikra

A problémamegoldás és a segítségnyújtás fontos szerepet tölt majd be a hétköznapjaidban. Más vállalkozások sikerének segítése sok pozitív élménnyel gazdagítja majd az életed!

Szeretnéd a javadra fordítani a hálózat know-how-ját

Semmi sem garantálja jobban a sikert, mint az, ha olyan partnerekkel konzultálhatsz, akik már keresztülmentek a tiédhez hasonló helyzeten. Használd ki az MBE franchise hálózatának hatékony tudásforrásait.

Szeretnéd közvetlenül befolyásolni a sikered

Az MBE-nél, amit befektetsz, az tényleg vissza és térül. Noha teljes mértékben Te irányítod a vállalkozásod, mégse leszel soha egyedül, mert mindig lesz egy támogató, segítő csapat a hátad mögött.

Folytassuk a beszélgetést!

Add meg az alábbi adatokat, vedd fel velünk a kapcsolatot hogy te is a MBE csapata tagja legyél

"*" a kötelező mezőket jelöli

A kommunikáció preferált módja*

MBE a világ minden pontján

3.1K+

MBE Központ

1 Mio +

Ügyfél

52

Ország

12.5K+

Alkamazott

MBE Worldwide Group (Az adatok a Mail Boxes Etc – 2022.10.01 információi alapján)

Mire számíthatsz, miután megtetted az első lépéseket?

Egy jó beszélgetés, hogy megismerjük egymást, hogy szilárd alapot teremtsünk, és meghatározzuk, hogyan tudunk együttműködni a továbbiakban.

Elkészítjük az indulási terved, megadjuk a szükséges  információkat, hogy alapos elemzést és előzetes felmérést végezhess.

Megkérünk, hogy látogass el egy közeli MBE-irodába, ahol közelről láthatod a napi munkát.

Megkezdjük vállalkozásod alapjainak előkészítését annak érdekében, hogy mihamarabb sikeresen beindíthasd.

Aláírjuk a franchise szerződést, befizeted a franchise díjat, ami biztosítja helyed a hálózatunkban, és már bele is vághatsz a nagy „utazásba”.

Kezdje MBE útját most!

Készen állsz, hogy megtedd a következő lépést?

Megértjük, hogy sok kérdésed van, amire választ szeretnél kapni. Mi azért vagyunk, hogy válaszoljunk mindenre, amit tudni szeretnél. Bátran keress minket, vagy töltsd le prospektusunkat, ha további információkra van szükséged!

Leendő partnereink kérdezték

A világ 53 országban működő több mint 2800 szolgáltató központtal rendelkező  MBE üzleti modell bebizonyította, hogy sikeres formula alapján működik, amely a világ bármely pontján beválik.

Mivel a franchise rendkívül jövedelmező és megbízható üzleti modell, számos bank speciális megoldásokkal segíti a leendő franchise partnereket vállalkozásuk beindításában.

Több évtizedes tapasztalatunkkal segítjük franchise-partnereink boldogulását. Szeretettel fogadunk mindenkit és folyamatosan segítjük a velünk való utazás minden szakaszában. Azzal kezdjük, hogy átfogó alapképzést kínálunk Neked és munkatársaidnak is. De ezt követően is folyamatosan támogatunk, ráadásul mindvégig lehetőséged lesz arra, hogy kiaknázd franchise-hálózatunk gazdag tudásbázisát.

Ha többet szeretnél megtudni rendszerünkről, nem kell mást tenned, csak vedd fel velünk a kapcsolatot! Csak egy kattintásnyira vagyunk Tőled! Add meg az adatait online űrlapunk segítségével, és azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot, de letöltheted brosúránkat is, melyből még részletesebben tájékozódhatsz arról, hogy milyen üzleti lehetőségeket kínálunk.

A Mail Boxes Etc

Az MBE utazása 1980-ban kezdődött az Egyesült Államokban, egészen pontosan Kaliforniában. Büszkén kijelenthetjük, hogy az elmúlt több mint 40 év működés és folyamatos fejlődése során, a világ egyik vezető csomagoló és szállítási, logisztikai, marketing, grafikai, raktározási és rendelésteljesítési szolgáltatójává váltunk.

 

Azzal, hogy ügyfeleinket segítjük személyes és üzleti céljaik elérésében, jelentős franchise-hálózattal rendelkező, világvállalat lett belőlünk. Hálózatunk jelenleg 53 országot ölel fel, és a #PeoplePossible-be vetett hitünknek hála valamennyien hiszünk a nagy álmok megvalósíthatóságában.

A Mail Boxes Etc

Jelenleg 10 különböző márkanév alatt működünk

Készen állsz, hogy megtedd a következő lépést?

Bátran keress minket, vagy töltsd le prospektusunkat, ha további információkra van szükséged!