Kiskereskedelmi logisztika Budapesten

baffo.png

A kisujjadat sem kell megmozdítanod.

Az összes kiskereskedelmi logisztikai feladatának egyszerű kezelése Budapesten

Teljeskörű segítségre számíthat kiskereskedelmi logisztikájában. Önnek tulajdonképpen semmi dolga nem lesz. Az áruk összeszerelése, csomagolása, a legmegfelelőbb szállítócég megbízása a kívánt határidő és a termék típusa szerint – mindezt a helyi MBE Központ szakemberei intézik.

Könnyű készletkezelés! Zökkenőmentesen beépülünk az Ön CRM-szoftverébe, vagy bármilyen rendszerbe, amit a leltár kezelésére használ. Mindig nyugodt lehet, hogy árui készek a szállításra, amikor a megkötötte azt az igazán fontos üzletet.

Állítson be egy egyszerű visszaküldési folyamatot! Sikerült megszerveznie, hogy termékeit az ügyfelei számára bármely kontinensre eljuttassa. De mi történik akkor, ha vissza kell azokat küldeniük Önnek? Az MBE egyszerű megoldást kínál az áruvisszaküldés kezelésére. Több mint 35 országban van üzleti központunk, a folyamatot így szinte bármikor közvetlenül arról a helyi területről tudjuk kezelni, ahonnan a termékeknek vissza kell érkezniük.

Bízza az összes budapesti kiskereskedelmi logisztikáját egy professzionális cégre! Nem kell többé időt, erőforrást és raktárterületet fecsérelnie a termékek tárolására. A működés menete:

Az MBE kiveszi az Ön eladott termékeit a raktárának MBE által vezetett készletéből. Mi intézzük az összes előkészítést – a címkék nyomtatását, címzést, borítékolást és a termékek szakszerű csomagolását. Ezután megtaláljuk a legjobb szállítót az adott célállomásra és szállítási határidőre. Az áru már úton is van!

Önnek mindössze fel kell vennie a megrendelést – majd megszámolni a nyereségét. Ráadásul az MBE praktikus e-kereskedelmi pluginjével néha még az előbbiben is segítségére lehetünk…

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!