Mikro logisztika és
e-kereskedelem

baffo

Önnek a kisujját sem kell mozdítania

Egyszerű mikro- és e-kereskedelmi logisztika Magyarországon

Ha online szállításban gondolkodik, vegye igénybe az ingyenes e-kereskedelmi bővítményünket! Az MBE e-link segítségével szakembereinkre bízhatja e-kereskedelmi logisztikájának kezelését Magyarországon – Önnek pedig a kisujját sem kell mozdítania.

Egyike lehet annak a több száz vállalatnak, amely már az MBE szállítási szakértelmének és bővítményének kombinációját használja online rendeléseik leadásának, a csomagjaik visszaküldésének, és számos egyéb teendőinek leegyszerűsítése érdekében.

Töltse le a könnyen kezelhető bővítményt!

Az MBE e-link bővítménye integrálja e-kereskedelmi felületét az MBE rendszerébe. Ezáltal amint egyik ügyfele lead egy megrendelést, mi értesítést kapunk róla, és már intézkedünk is! Ez hatékonyabb eljárás, mintha saját maga kezelné megrendeléseit.

Automatizálja a szállítási folyamat minden részét!

A megrendelés beérkezését követően rögtön el is kezdjük létrehozni a szállítási címkéket, a szállítási adatokat pedig nyomonkövetési kóddal látjuk el. Megadhat számunkra több különböző szállítási időkeretet is, hogy ki tudja választani az Önnek megfelelő szállítási módot.

Széleskörű kompatibilitást biztosítunk.

Magento CE-t, PrestaShopot vagy WooCommerce-t használ? Bármelyiket is részesíti előnyben, a bővítmény a legtöbb e-kereskedelmi logisztikai rendszerrel használható. Sőt, egyéni megoldásokra is van lehetőség!

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!