Nyomdai Szolgáltatások Budapesten

baffo.png

Budapesten már 3 helyszínen is tudsz grafikai és nyomdai szolgáltatásokat igénybe venni !

print

Nyomtatott marketing & Kommunikáció

A nyomdai feladat méretétől és volumenétől függetlenül az MBE remek választás, ha egyszerű megoldást keresel marketing és kommunikációs szükségleteidre.

Speciális

Speciális nyomdai támogatás Budapesten, rendkívül vékony vagy nagy papírvastagság esetén is. Vegyél igénybe speciális kivitelezést, felületkezelést és további megoldásokat az MBE-nél.

Digitális nyomtatás

Válasszd az MBE digitális nyomdai szolgáltatásait Magyarországon az új projektjeidhez. Találd meg velünk a nyomdai volumenek, a minőség, és a gyártási költségek optimális egyensúlyát.

Ofszet nyomtatás

Magas minőségi és mennyiségi követelmények esetében válasszd az ofszet nyomtatást Budapesten. Az MBE szakértői kézben tartják a teljes folyamatot számodra.

Ideális nyomtatási szolgáltatás Budapesten

Teljesítse projektjének követelményeit az arra legalkalmasabb nyomdatechnikával, mindezt költségvetésének, minőségi, mennyiségi, kivitelezési és egyéb igényeinek megfelelően. Az MKB budapesti nyomdai szolgáltatása segítségével bármilyen nyomtatási projektjét könnyedén megvalósíthatja.

Digitális nyomtatás – a magas termékminőség, a rendelkezésre álló költségkeret és a közepes példányszám egyensúlya. A digitális nyomtatás számos nyomtatott kommunikációs célra a legmegfelelőbb választás. Üzleti névjegyektől a szórólapokon át az étlapokig, ez a lehetőség biztosítja a rugalmasságot, amelyre szüksége lehet ahhoz, hogy költségkeretén belül maradhasson. A helyi MBE Üzleti Központ szakértői segítséget nyújtanak a méretezésben, a színek kiválasztásában, és még mintákat is tudnak mutatni a végső döntés meghozatala előtt.

Fotónyomtatás – készíttessen lélegzetelállító képeket papírra vagy más anyagokra.  Rendkívüli változatosságú karton- és papírválasztékot tartunk készleten, továbbá a berendezések, valamint a szükséges tapasztalatunk is rendelkezésre áll, ha valaki olyan, szokatlan felületekre szeretne nyomtatni, mint például párnák, bögrék és csészék, pólók és más ruhadarabok – amit csak az ügyfél el tud képzelni. Nyomdai szolgáltatásunknak köszönhetően teljesen egyedi ajándékokat, vagy komplett értékesítésre kész termékvonalakat hozhat létre.

Ofszetnyomás – professzionális, magas minőségű, nagy volumenű nyomtatási munkák. Egy ilyen nagy mennyiségekkel és magas minőséggel jellemezhető eljárás esetén fontos a munka megfelelő irányítása. Az MBE szakemberei a legújabb ofszet nyomtatási projektjének gondos vezetését és megvalósítását biztosítják. Legyen szó exkluzív kiállítású magazinokról, csúcsminőségű brosúrákról, levélpapírhoz szükséges fejlécről és a céges borítékokról, vagy bármilyen más olyan projektről, ahol nagy mennyiségeket kell precíz minőségi követelmények teljesítésével előállítani.

Különleges nyomtatási támogatás, egészen a befejező munkálatokig – szokatlan, sőt egyedi projektekhez is.  A helyi MBE nyomdaüzemben tapasztalt szakembereink várják Önt, akik tanácsadással vagy ajánlásokkal segíthetik vállalkozását. Fényezett, matt, UV vagy sima felületkezelési változatok közül választhat. Válasszon sima, színezett, metálos, texturált vagy fóliázott felületeink, tűzött, táblás, lyukasztásos és számos más kezelési lehetőség közül, bármire is legyen szüksége a kialakítás tökéletesítéséhez.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!