Hatásos céges arculat !

baffo.png

Hatásos céges imázst Budapesten!

Tegyen egy látogatást budapesti MBE Centerünkbe és kezdje el már most vállalata arculatának továbbfejlesztését. Ezt a szolgáltatásunkat a világ minden részén a legkülönfélébb méretű vállalkozások veszik igénybe annak érdekében, hogy az általuk kialakított márka és annak képi elemei helyesen kommunikálják értékeiket és kultúrájukat – és egyúttal új ügyfeleket szerezzenek, termékeiket pedig népszerűsítsék.

Tegye cégének arculatát a lehető legjobban felismerhetővé és hatásossá – egy kis szakértői segítséggel …

Startup vállalkozásoknak, KKV-knek és nagyobb vállalatoknak egyaránt tökéletes megoldás.

Vállalkozásának mérete nem korlátozhatja logójának és márkájának minőségét. Az MBE céges arculati tanácsadó szolgáltatása a nemzetközi nagyvállalatoktól a családi vállalkozásokig mindenkinek kiváló lehetőség.

Jelenítse meg vállalkozásának logóját minden olyan helyen, ahol annak ott kell lennie.

Az MBE-nél felhalmozott szaktudás biztosítja vállalkozásának levélpapírjain, borítékjain, szórólapjain, brossúráin, katalógusain, mappáin, folyóiratain és prezentációin, valamint szakmai vásárokon való megjelenésein alkalmazható logót és brandinget.  

Vegye igénybe képzett és tapasztalt branding szakértőink segítségét.

Vállalkozása arculatának továbbfejlesztése vagy létrehozása, megfelelő elemzést, konzultációkat és nem kevés szakértelmet igényel. Lépjen kapcsolatba velünk, keresse meg az Önhöz legközelebbi MBE márkaépítő szaktanácsadónkat.

Kezdetnek vegye igénybe tervezési tanácsadásunkat.

Egyeztessen időpontot szakértőnkkel, kötelezettségvállalás nélkül, bármikor, amikor csak szüksége van rá.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!