Digitális nyomtatás Budapesten

baffo.png

Budapesten már 3 helyszínen is tudsz grafikai és nyomdai szolgáltatásokat igénybe venni !

Digitális nyomtatás Magyarországon – kiváló minőségű, megfizethető nyomtatás

Válasszon digitális nyomtatást a következő projektjéhez amenyiben a költséghatékonyság, a példányszám és a magas színvonalú nyomtatás tökéletes kombinációjára van szüksége! Vegye fel a kapcsolatot a szakértőnkkel, és ossza meg vele, hogy mit vár a projekttől! Nem biztos benne, hogy a digitális nyomtatás a megfelelő választás? Segítünk a döntésben!

Nyomtasson névkártyát, szórólapot és még sok minden mást!

A digitális nyomtatás nagyon sokoldalú. Néhány kivételt leszámítva szinte bármire használhatja, amire szüksége van. Rendszeresen nyomtatunk árlistákat, termékismertetőket, szórólapokat, plakátokat, névkártyákat, és még sok más terméket.

Válasszon kiegészítő szolgáltatást!

Perforálni vagy hajtogatni kell a kész nyomtatványt? Borítékolás, megszemélyesítés ! Válassza bármelyiket a laminálási, lakkozás,  kötészeti és egyéb befejező műveletek közül! Bármi is legyen az, amit tervei megkövetelnek.

Jobb minőség és a rövidebb nyomtatási idő egyszerre – feleljen meg bármilyen határidőnek!

Az MBE szolgáltatása maximális rugalmasságot kínál , hogy megfeleljen a projektjével szemben támasztott követelményeinek. Ez a módszer akkor ideális választás, ha átlagos mennyiségű anyagot nyomtat és jó minőségű termékre van szüksége – a határidő néhány kivételt leszámítva -bármilyen lehet.

Bízza szakértőre a szerkesztést, javítást és befejezést!

A helyi MBE üzleti központjában nyomdai szakértőink készen állnak arra, hogy segítsenek projektjének lezárásához szükséges utolsó simításokban. Kísérletezhetünk a színekkel, kiszámíthatjuk az optimális méretet, vagy akár mintákat is mutathatunk Önnek, mielőtt eldöntené, hogyan haladjunk tovább.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!