Nyomtatott Marketing és Kommunikáció

baffo.png

Legyen szó akár egy roll-upról, akár egy logózott bögréről vagy akár egy teljes kültéri marketingeseményről, a tervezéstől a gyártásig a segítségére lehetünk.

Nyomtatott marketing és kommunikáció Magyarországon – az Ön projektjére szabva

Ki mondta, hogy a méret a lényeg? Amikor nyomtatott kommunikációról van szó, az MBE-t a méret nem zavarja. Akár a következő névjegykártyáját szeretné kinyomtattatni, akár egy egyedi óriás transzparenst vagy hirdetőtáblát készíttetne, a szükséges nyomtatási támogatást megtalálja a helyi MBE Centerben…

Megfelelő választás magánszemélyek és nagyvállalatok számára.

Nem számít, mekkora volumenű nyomtatási szükségletei vannak. Nyomtathat egy terméket a személyes igényei kielégítésére, vagy legyárthatja a legújabb, nagyszabású reklámkampányának teljes egészét, nálunk megtalálja az ehhez szükséges technikai hátteret és a megfelelő szakembereket.

Megfelelő technológia, bármilyen célra!

Használja ki a digitális és offszet nyomdagépeink nyújtotta lehetőségeket, vagy vegye igénybe speciális támogatásunkat az egyéb nyomtatási lehetőségekhez. Bármi legyen is az igénye, a minőség, áttekinthetőség vagy az ár-érték arány tekintetében, az MBE könnyen megfelel annak.

Hozzon létre bármilyen nyomtatott kommunikációt!

Nyomtasson szórólapot, plakátot, matricát vagy bármi mást. Gyártasson névjegykártyát, transzparenst vagy hirdetőtáblát! Még tárgyakra is nyomtathat, például készíthet egyedi párnát, bögrét, vagy naptárt, amely egy kiválóan értékesíthető termék lehet, de egy személyre szóló ajándék is.

Nyomtasson kiállításokhoz, kültérre, beltérre vagy teljesen más célra!

Nyomtatott kommunikációs igényei kiterjedhetnek az összes olyan anyagra, amire szüksége lehet egy kiállításon. Szüksége lehet olyan nyomtatott termékre, amely tűri a kinti zord körülményeket. Lépjen velünk kapcsolatba és ossza meg az igényeit szakértőnkkel!

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!