Speciális Nyomdai és Grafikai Támogatás

baffo

Elakadtál ? Semmi gond. Segítünk megoldani, nyomdai , grafikai feladataidat. 

Marketing, Nyomdai vagy Grafikai támogatás
A legnagyobb kihívást jelentő projektekhez is

Valósítsa meg legszokatlanabb vagy legnehezebb nyomtatási projektjeit némi MBE-s szakértői segítséggel. Különleges nyomtatási támogatást kínálunk budapesti ügyfeleinknek mindenféle nyomtatott kommunikációhoz – a legkülönfélébb méretű cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Kérjen szakértői tanácsot projektjének tökéletesítéséhez.

Ha az ideális eredmény elérésének módjával kapcsolatban kérdései merülnek fel, mindenképpen elkél egy nyomtatásban jártas szakértő segítsége. Tudja meg, hogy melyik a legjobb eljárás ahhoz, hogy megvalósítsa a kívánt megjelenítést, vagy az elképzelt designt.

Válassza ki a legalkalmasabb felülettípust és felületkezelést.

Sima, színes, metálfényű, perforált, texturált, plasztikus és fóliázott, és számos más típusú felületek dinamikus választékát kínáljuk. Termékét a fentiek mellett elkészítheti még laminált, fényezett, matt, UV vagy sima felületi kialakítással. Bármilyen, igényeinek megfelelő ajánlást kaphat – vagy valósíttassa meg gyorsan a már meghozott döntéseit.

Válasszon kezelési módszert és adja fel küldeményét.

Helyeztesse nyomtatott anyagát mappába, készíttesse el hajtogatott, lyukasztott, tűzött, kötött, kollacionált formában, vagy küldesse el postán a címjegyzékben szereplő címzettekhez.

Bármilyen súlyú papírt használhat.

40-től 400 grammig mindenféle típusú és súlyú papírral dolgozunk.

Vegye igénybe grafikus tervező segítségét is.

Ha még egy kicsit csiszolgatni kell a terveken – vagy akár ha a teljes projekthez, az ötlettől a kész munkáig teljes körű segítségnyújtásra van szüksége – számíthat a helyi MBE Üzleti Központ tervezési szakértőjének támogatására.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!