Kiállítási kommunikáció

baffo.png

Legyen szó roll-upról, logózott zászlóról vagy akár egy teljes kültéri marketingeseményről, a tervezéstől a gyártásig mindenben a segítségére lehetünk.

Hatékony kommunikáció a szakmai vásárokon Budapesten

Készíttesse el egy helyen az összes POS anyagát, bannerét és minden hasonló kommunikációs anyagot, amelyekre a következő szakmai bemutatón szüksége lehet. Terveztesse meg és készíttesse el velünk a budapesti szakmai vásáron szükséges összes kommunikációs eszközét. Mi több: Az elkészült kommunikációs eszközöket a kiállítás helyére szállítjuk, majd a rendezvényt követően el is visszük onnan. Abban a biztos tudatban végezheti tevékenységét, hogy a folyamat minden lépése során számíthat az MBE világszerte elismert grafikai tervezési, nyomdatechnikai és fuvarozási szakértőinek támogatására.

Készítsen jól látható és hatékony kommunikációs eszközöket minden szakmai vásárra.

Érje el, hogy a látogatók mindenképpen megálljanak a vállalkozásának a standjánál és nézzék meg kiállítását. Az okosan kigondolt marketing anyagok segítségével kiemelkedhet a többiek közül, és elérheti, hogy a potenciális partnerek és ügyfelek a rendezvény után is hosszú ideig emlékezzenek vállalkozásának standjára.

Forduljon szakértő grafikus tervezőinkhez.

Ha már elkészültek a kommunikációs eszközök tervei, nézesse meg szakértővel, hogy kellőképpen hatásosak lesznek-e. Ha viszont még csak a célt látja nagy vonalakban, akkor forduljon szakértői segítséghez a tervezéstől a kivitelezésig tartó folyamat egészéhez.

Szerezze be az összes szükséges marketing anyagot egyszerre.

Bízza ránk az összes szükséges eszköz elkészítését, kivitelezését és szállítását a rollupoktól kezdve az olyan POS anyagokon keresztül, mint a szórólapok és az üzleti névjegykártyák, egészen a nagyméretű bannerekig.

Készíttesse el nyomtatott anyagait a szükséges színvonalon, a rendelkezésre álló költségkereteken belül.

A helyi MBE Centerek minden nyomtatott anyag elkészítéséhez szükséges berendezéssel, szaktudással és tapasztalattal vállalkozása rendelkezésére áll. Számos nyomdatechnikai lehetőséget, digitális és ofszet nyomtatási megoldást, és a különleges elképzelések megvalósításához szükséges szakértő támogatást kínálunk.

Kommunikációs eszközeinek a rendezvény helyszínétre szállítását, majd azt követően elszállításukat is bízza ránk.

Nagyméretű bannerek és kiállítási eszközök szállítása Budapesten nem kevés vesződséggel járhat. Mindettől megkímélheti magát, ha szolgáltatásunk keretein belül az elkészült eszközöknek a rendezvény helyszínére szállítását, majd elszállítását is megrendeli tőlünk.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!