Kültéri reklámozás Budapesten

Terveztessen és készíttessen nyomtatott kültéri reklámanyagokat Budapesten

A kültéri reklámozás során a beltéri marketinghez viszonyítva különleges kihívásokkal kell szembenézni. Mindegy, hogy Budapesten hol szeretné elhelyezni marketing anyagait, engedje meg, hogy az MBE segítsen abban, hogy észre is vegyék. Bármilyen jellegű reklámban gondolkodik, nálunk megvan hozzá a szükséges szaktudás.

Vegye igénybe grafikus tervező segítségét.

Kérje segítségünket az utolsó simításokhoz, vagy a koncepció kidolgozásától a késztermék előállításáig bízza a teljes folyamatot szakértőre. Mi segíthetünk tervének oly módon történő finomításában mindazon különleges szempontok figyelembe vételével, amelyekre a nagyméretű képek esetében feltétlenül tekintettel kell lenni.

Tervezzen és nyomtattasson posztereket, bannereket, feliratokat, plakátokat és sok mást.

Mindegy milyen méretet vagy formátumot – akár nem szabványosat – szeretne készíteni, a helyi MBE Üzleti Központban mind a kellő szaktudást, mind pedig a szükséges különleges gépeket, berendezéseket megtalálja.

Készítsen a legkeményebb körülményeknek is ellenálló marketing anyagokat!

Velünk nem lesz nehéz jégnek, hónak és viharos szeleknek ellenálló, vagy egyszerűen egy zsúfolt környezetben a versenytársak közül kiemelkedő reklámot alkotnia.

Az elkészült eszközöket az üzletébe, vagy egyenesen a helyszínre szállítjuk.

Ezen a ponton lépnek be az MBE fuvarozó partnerei. Az sem okozhat gondot, hogy miképpen fogja az újonnan elkészült óriás bannert keresztülszállítani a városon. Amikor csak szükséges, mi megtaláljuk a megfizethető árú, vagy akár expressz futárszolgálatot a szállításhoz.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!