Postai szolgáltatások és postafiókok Budapesten

baffo.png

Kényelmes postai szolgáltatások és biztonságos postafiókok Budapesten

Az MBE postai szolgáltatásai minden mozzanatra kiterjednek a küldemények feladása és átvétele körében: ajánlott levelek feladása, levélreklám-kampányok intézése, biztonságos postafiókok bérlése Budapesten, hogy csak néhány példát említsünk.

MBE cím – Kézbesítési segéd szolgáltatás. Az MBE cím segítségével gondoskodjon róla, hogy mindig legyen valaki, aki átveszi beérkező küldeményeit és aláírja a szükséges papírokat. Világszerte számos kisvállalkozás és rengeteg otthonról munkát végző vállalkozó választotta az MBE címet a vállalkozása iránti bizalom erősítésének eszközéül. A postafiókjához tartozó cím valódi, Budapestnek valamelyik jól ismert forgalmas negyedében található postai cím. Ráadásul az MBE összes postafiókja folyamatos, napi 24 órás védelem álló létesítményben található, és itt futárszolgálattal kézbesített csomagok és dokumentumok átvételére is lehetősége van.

Ajánlott levél. Küldjön el bármilyen levelet a létező legbiztonságosabb, személyes átvételi kézbesítési módszer alkalmazásával. Az összes vezető országos és nemzetközi futárszolgálattal szerződésben állunk, ennek köszönhetően Ön minden alkalommal az adott szállítási határidőhöz, a szállítási címhez, a szükséges biztonsági szinthez és a rendelkezésre álló pénzügyi kerethez illeszkedő szállítási szolgáltatást kapja.

Levélreklám. Az MBE levélreklám szolgáltatásának segítségével mentesülhet a következő levélreklám-kampányával járó stressztől és fáradságtól. Nekünk csak a címjegyzékre van szükségünk, utána már a leveleinek, szórólapjainak étlapjainak vagy brosúráinak a megtervezésétől, a kivitelezésén, borítékba helyezésén át megcímzésükig mindent elvégzünk Ön helyett. A grafikai tervezéstől a nyomtatáson keresztül egészen a szállításig, mindenhez megtalálja a szükséges szakértőket nálunk, az MBE Üzleti Központban.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!