Levélreklám Budapesten​

baffo

Minden egyben levélreklám szolgáltatás Budapesten.

Nekünk csak a címjegyzékre van szükségünk, Leveleit, étlapjait vagy szórólapjait kinyomtatjuk, borítékba helyezzük és megcímezzük – sőt, szükség esetén mindezek grafikai tervezését is elvégezzük. Budapesti levélreklám-kampányát bízza az MBE-re, amely valóban mindenre kiterjedő szolgáltatást kínál Önnek.

Bármilyen jellegű kommunikációra épülő kampányt megvalósítunk.

Levélreklámjának eszközei lehetnek brosúrák, katalógusok, étlapok vagy képeslapok, jegyek, levelek, szórólapok, és szinte bármi más. De bármit is válasszon a következő kampányához, azzal nem lehet gond, hogy hogyan jusson el a címzettekhez.

Igény szerinti nyomtatás.

Nálunk bármilyen anyag nyomtatását megrendelheti, mi pedig a szükséges minőségben és az igényelt árkategóriában elkészítjük nyomtatványait, mindezt a célközönségének, márkájának és a meghatározott költségkeretnek megfelelően. Az MBE digitális és ofszet nyomást egyaránt vállal, és különleges formai igények teljesítését is támogatja.

Továbbítsa küldeményeit a leginkább költséghatékony, vagy a lehető leggyorsabb szállítóval.

Az MBE vezető magyarországi és nemzetközi fuvarozókkal folytatott együttműködésének köszönhetően ügyfeleink minden esetben a lehető legkedvezőbb – leggyorsabb, a legbiztonságosabb, vagy éppen a legolcsóbb – megoldás segítségével juttathatják el küldeményüket a címzettekhez.

Szolgáltatásunk minden apró részletre és funkcióra kiterjed – mi megkíméljük Önt a felesleges vesződségtől. Az általunk nyújtott levélreklám szolgáltatás magában foglalja a borítékba helyezés, a csomagolás, és a zsugorfóliázás feladatait, mindent, amire az adott kampány lebonyolításához szükség lehet.

Konzultáljon velünk, vagy kérjen grafikai tervezési tanácsadást Az MBE grafikus tervezői minden esetben a szükséges mértékű támogatást biztosítják Önnek. Ha kell, az elképzeléséből tervet készítünk, majd kivitelezzük a megrendelt terméket, ha viszont arra van szükség, akkor a minőségbiztosításban segítünk.

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

VILÁGSZERTE JELEN VAGYUNK

Tervezd meg és nyomtasd velünk molinóid és POS anyagaid a következő üzleti kiállításodhoz, ahol lenyűgöző leszel!

TUDJUK MIT
CSINÁLUNK

Nemzetközi szinten, több mint 40 éve, 44 országban, 2800 sikeres üzlettel rendelkezünk. Magyarországon 2022-ben nyitottuk meg második budapesti üzletünket.

MINDENRE VAN VÁLASZUNK

Szükséged van egy brossúrára? Az ötlettől a grafikai tervezésen át a nyomtatásig számíthatsz ránk! Sőt! Házhoz is szállítjuk! A világ bármely pontjára.

GARANCIÁVAL DOLGOZUNK

Folyamatosan ellenőrizzük belföldi és külföldi szállítópartnereink árait, hogy neked mindig a legjobb árat adhassuk csomagjaid szállítására.

MBE szolgáltatást keres?

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon, online, vagy térjen be a helyi MBE központba, és vágjon bele a szükséges tervezési szakértelem megszerzésébe még ma!